Платформата за бъдещи и настоящи родители отбелязва своя трети рожден

...
 Платформата за бъдещи и настоящи родители отбелязва своя трети рожден
Коментари Харесай

Сайтът Oх, на мама! празнува трети рожден ден

 Платформата за бъдещи и сегашни родители отбелязва своя трети рожден ден. Сайтът, който е част от цифровата медийна и софтуерна компания Нет Инфо, предлага надеждна и потребна информация за интервала от планирането на бременността до първите години в живота на детето. Съдържанието в е деликатно подбрано от в региона на физическото и психоемоционално здраве - многоуважавани експерти, педиатри и екипи от реномирани лечебни заведения, с цел да предложи достоверни и тествани обстоятелства на бъдещите родители.

В платформата потребителите ще открият ново особено място, отдадено на бащите -, където могат да намерят любопитни обстоятелства и потребна информация. В секцията пък бъдещите родители ще се срещнат с насоки и препоръки по какъв начин да подкрепят развиването на децата си в първите години от раждането им. Сайтът предлага и забавни, тъй като посредством игра се учи най-добре.

Платформата предлага също нова потребна и развлекателна поредност - “Ох, на мама! Podcast ”, ориентирана към всички бъдещи и сегашни родители. Водещата Наталия Такова-Мазгарева – основен редактор на уеб страницата, ще показа поредност от срещи с потвърдени експерти в разнообразни области, които ще дават отговор в детайли на значимите въпроси, свързани с развиването и здравето на най-малките.

Тъй като уеб сайтът се стреми да бъде оптимално потребен, сътвори специфична функционалност „ Задай въпрос! “, в която родителите могат да насочат запитвания, а екипът на уеб страницата открива отговорите от своите специалисти и ги дава под формата на публикации, до които всички имат достъп. Сред любопитните функционалности на уеб страницата попадат и оферти за имена на бебе, калкулатор на термин, имунизационен календар, одобрен от Министерство на здравеопазването, речник на бременността и други принадлежности.

За Ох, на мама!

Платформата Ох, на мама! е създадена в съдействие с лекари, специалисти и профилирани екипи от реномирани лечебни заведения. Целта на уеб страницата да провежда наличието в меродавен и благонадежден източник на информация, който да помогне на бъдещите и сегашни родители в комплицираната задача да отглеждат децата си. Ох, на мама! съпровожда родителите от стадия на обмисляне на бременността до три години след раждането на детето.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР